Jeg hedder Kim og er en årgang 56. Har to voksne børn og en meget tålmodig hustru.

Efter lidt fabriksarbejde blev jeg uddannet som radio-TV reparatør og har siden læst til svagstrømsingeniør. Arbejder i dag som indkøbschef i en elektronikvirksomhed i Esbjerg.

Jeg har malet siden jeg var 3 år gammel. Det første jeg malede var mekanikeren i Undløses datter (altså på hende). Dette  til stor morskab for hele byens befolkning. Hun malede så til gengæld også mig. Da det var autolak ,vi havde fundet på hylderne, krævede det en gang afvaskning i dieselolie. Da vi gentog succes'en den følgende dag, endda i vores pæneste tøj, var vores mødres tålmodighed opbrugt ....

I en alder af 14 år startede jeg med olie på lærred og begyndte samtidig med at eksperimentere med forskellige materialer såsom plastic, træ og forskellige metaller. Et par år senere fik jeg andre interesser  ;o)  og maleriet gled i baggrunden.

Efter  en tur med karieren rundt i det meste af Jylland, flyttede vi tilbage til Esbjerg. Her har jeg så fået lyst til at tage det kunstneriske op igen. Arbejder primært med acryl- og oliemaling, men eksperimenterer også med glas, skulpturer samt blandingkunst. Resultaterne af dette kan ses på denne hjemmeside. 

Nu er du advaret!